Persondatapolitik

Hos Sct. Joseph Klinik for Fysioterapi tager vi din sikkerhed seriøst Du kan læse vores persondatapolitik ved at trykke på linket herunder.

Persondatapolitik for Sct. Joseph Klinik for Fysioterapi

Patientoplysninger

Når du er patient hos Sct. Joseph Klinik for Fysioterapi indsamler vi nødvendige oplysninger om dig. Du kan læse i vores patient oplyser om hvilke data vi indhenter og hvordan vi behandler dem, ved at hente filen herunder:

Patient oplysninger

Cookiepolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Websitet gør kun brug af tredjeparts cookies med din accept. Disse cookies bruges til at sende evt. oplysning til Facebook, hvis du f.eks. vælger at “like” vores Facebook siden via knappen herpå hjemmesiden. Vi indsamlinger ingen information herom.

Personoplysninger

Vi indsamler ingen personoplysninger om dig. Al data indsamlet er anonymiseret.

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Al data vi indsamler er anonymiseret så det ikke kan spores tilbage til dig.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Hele vores site er sikret med SSL certifikat.

Formål
Formålet med de indsamlede data er udelukkende statistisk øjemed.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Maksimalt opbevare vi informationerne 26 måneder.

Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver ikke nogen oplysninger til tredjeparter.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@brammingfysioterapi.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Sct. Joseph Klinik for Fysioterapi
Jyllandsgade 79C st.
6700 Esbjerg
Telefon: 75 13 00 13
Email: fysesbjerg@fysesbjerg.dk